Via Francigena

En pilgrimsfærd fra Lausanne i Schweich til Roma i Italien <3

Vi er to søstre der sammen har gået pilgrimsvejen "Via Francigena" i maj og juni 2013. En strækning på 1200 kilometer. Det var hensigten at skrive undervejs om vore umiddelbare indtryk, men det viste sig at der ikke var internet-muligheder, medmindre vi selv havde taget vores pc med. Vi har derfor besluttet at skrive om vores oplevelser efter hjemkomsten. Stille hen af vejen falder vores stjernedrys om turen. Vi vil skrive hver især om vores oplevelser og har valgt at "flette" oplevelserne sammen hen ad vejen. Vi har for øjeblikket delt vores oplevelser op hver for sig. Se under menuen Aase og Lilian

Vi håber der er mange der får inspiration og mod til selv at begive sig ud på en kortere eller længere pilgrimsrejse. En rejse der kan fører én dybere og dybere ind i sit hjerte. Hvor langt du vil gå indad og fremad afhænger af din vilje til livet og hvorledes du løser dine eventuelle udfordringer undervejs. 

Alderen har ingen betydning, dit helbred er heller ikke en forhindring, så længe du kan gå et skridt af gangen. 

Via Francigena er en pilgrimsrute, der tager sit udgangspunkt i Canterbury i England og går hele vejen til Roma. Pilgrimsruten fortsætter til Jerusalem, men ikke mange fortsætter på grund af ufreden i de lande der skal krydses undervejs.   

Den dag det er muligt at gå til Jerusalem, er freden kommet til Jorden, mon ikk?

Via Francigena